Dies war der Cook Smarts Lentil und Root Veggie Kale Salad.

Dies war der Cook Smarts Lentil und Root Veggie Kale Salad.

Also hatte ich einen offenen Bagel, der die perfekte Größe hatte !!

geräucherte Lachs und lachende Kuh auf einem Rye Bagel von Hot Bagel Co. Hatte einen Salat mit Römersalat (ich mache eine Pause von Spinat!), Pom Seeds, Spaghetti -Kürbis der letzten Woche und Walnussöl zum Anziehen. Ich liebe den nussigen Geschmack von Walnussöl. Ich habe 1/2 a TL verwendet – gerade genug, um jedes Blatt in einem Schneizbeutel geschüttelt zu haben.

Read more

40 ushqimet më të mira për vitaminën K

40 ushqimet më të mira për vitaminën K

Vitamina K është një vitaminë thelbësore që trupi përdor për të ndihmuar mpiksjen e gjakut, për të krijuar kocka të shëndetshme dhe për ta mbajtur zemrën të fortë. Ka shumë ushqime që i sigurojnë trupit me vitaminë K, kështu që të kesh mungesë është e rrallë.

Një mungesë e vitaminës K është serioze dhe mund të çojë në një sërë çështjesh shëndetësore. Edhe marrja më pak se dozimi i rekomanduar për një periudhë të zgjatur mund të jetë e keqe për shëndetin e përgjithshëm të një personi, dhe mund të çojë në probleme të tilla si:

Read more